Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ευτυχώς… άνεργος;

Στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου πραγματοποιείται την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η παρουσίαση του βιβλίου «Ευτυχώς Άνεργος!» του Πολύδωρου Στελλάτου.

Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος!» του Πολύδωρου Στελλάτου έρχεται για ανατρέψει τον τρόπο με το οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή στο σκηνικό εργασίας. Περιγράφει την οδυνηρή εμπειρία αυτή, αλλά παρουσιάζει και την επόμενη μέρα και προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να κερδίσει κάποιος το χαμένο έδαφος.

Ο συγγραφέας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, φιλοδοξεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να αλλάξεις στάση, να αξιοποιήσει όλα τα ταλέντα του και να αφήσει πίσω τα αδιέξοδα. Με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις θέλει να δείξει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανάκαμψης και δημιουργίας αρκεί να σκεφτεί κανείς ψύχραιμα και ευρηματικά.

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν ο Βασίλης Τραυλός, Υπ. Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Intrasoft A.E., η Μαρία Βυτινίδου, Ιδρύτρια, επιχειρηματίας «Athens Fashion Club», ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, Γραφίστας και ο συγγραφέας Πολύδωρος Στελλάτος, εκπαιδευτικός, σύμβουλος, επιχειρηματίας & συγγραφέας του βιβλίου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπασωτηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου